NÄIN SAAVUT SUPPAILEMAAN PIKKU-VESKULLE

 

 

Tervetuloa Lahden keskustassa olevaan Pikku-Veskun puistoon, siellä on meidän kesäinen toimipisteemme!

Navigaattori löytää osoitteella Jalkarannantie 22, 15900 Lahti jo aika lähelle. Kesän 2017 tuo iso hiekkaparkkis on ainakin ajoittain työmaana, suosittelemme  Ravintola Lokin viereistä parkkialuetta, siinä on yleensä hyvin vapaata ja ravintolassa voi käydä vaikka kahvilla tai virvokkeella, on myös hyvät ruoat.

On hyvä jos pääset ryhmätunneille ajoissa,  mutta jos myöhästyt, laita vaikka tekstaria, kiitos.

Asusteena on vakiintunut kutakuinkin  salitreeniasu tai muu urheiluasuste, menemme pääsääntöisesti paljasjaloin, mutta varsinkin retkille ja kolealla kelillä tarjoamme käyttöönne neopreenitossut ja saatte myös käyttöönne helposti puettavat ohuet pitkälahkeiset hihattomat märkäpuvut. Pukuhuoneena toimii tapahtumissa iso seisomakorkeudella varustettu harjateltta.

Kännykälle saatavilla kosteuden estävä suojapussi ja jos retkeillään, saat käyttöösi 20l kuivasäkin tavaroillesi. Ja meillä tarjotaan kaikille asiakkaille kivoja 50N kelluntaliivejä käyttöön.

Vaihtovaatteet mukaan varalta,  nekin voit lämpöisellä kelillä jättää suoraan vaikka autoon tai pakkaa ne pieneen päiväreppuun. Jätäthän pois kaiken ylimääräisen , meillä on varsin rajalliset tilat varastoida asiakkaiden tavaroita. Varastointi tapahtuu AINA asiakkaan omalla vastuulla.

Tervetuloa viihtymään kanssamme !

Meille tervetulleita maksutapoja ovat yleisimmät kortit, käteinen

SMARTUM liikuntasetelit ja liikunta- ja kulttuurisetelit, SMARTUM saldo

EDENRED virikesetelit

ePASSI sporttipassi eri maksuvaihtoehtoineen !

Nämä kaikki käy myös vuokraukseen !