SECOND HAND SALE- USEIN MYÖS IHAN UUTTAKIN !UUTUUDET 2018 saatavilla edullisiiin pakettihintoihin !

RED PADDLE RIDE 10´6 tai Special Edition 10`6 RED PADDLE Glass Nylon 3-osaisella pituussäädettävällä melalla ja DA KINE karkuremmillä – YHTEISHINTAAN 999€ , tarjous on voimassa toistaiseksi! Kaikki oikeudet pidätetään ! Kulkee kätevästi matkahuollolla hintaan 15,90€ tai nouto Lahdesta.

Jos supretkeily on sun juttu, tässä pumpattava lauta, joka kantaa paljon tavaraa, kulkee kevyesti ja käyttäytyy kivasti. Olemme yöpyneet  useasti, kalastaneet ja kuljetttaneet paljonkin tavaraa lähisaarissa! Löydä oma seikkailusi, tällä se onnistuu.

RED PADDLE VOYAGER 12 6`Glass Nylon 3-osaisella pituussäädettävällä melalla ja DA KINE karkuremmillä – YHTEISHINTAAN 1250€ , tarjous on voimassa toistaiseksi! Kaikki oikeudet pidätetään ! Kulkee kätevästi matkahuollolla hintaan 15,90€ tai nouto Lahdesta.

KÄYTETYT SUPPAILUPAKETIT TÄÄLTÄ !

KÄYTETYT LEIJAHIIHTOPAKETIT TÄÄLTÄ !

KÄYTETYT KESÄKÄYTTÖÖN SOVELTUVAT LEIJAPAKETIT TÄÄLTÄ !

Koetamme ehtiä päivittämään luetteloa, joskus menee laudat ja leijat todella nopeasti, voit maksaa ennakkoon tai noutaessa käteisellä, pankki- tai luottokortilla !

Kitetirri Tmi on Lahdessa kotipaikkaansa pitävä luotettava surfhenkinen elämyspalveluyritys.

Poistamme aika-ajoin varusteitamme, tarkistamme ne huolella ja huollamme tarvittaessa, tähän voit luottaa! Kaikki oikeudet pidätetään.

Laudat löytyy Lahdesta, matkahuolto toimittaa edullisesti pumpattavat laudat, kovat laudat, vain nouto! Pääset toki testaamaan meillä ja tarkistamaan kunnon itsekin!