Siirry sisältöön

Leijahiihdon jatkokurssi 3 tuntia

Lähde leijahiihtämään kokeneen ohjaajan johdolla!

Osaat jo lennättää nykyaikaista tehonsäädöllistä hiihtoleijaa. Tällä kurssilla pääset nyt harjoittelemaan liikkumista leijan avulla.

Leijahiihto on nopeaa ja kiehtovaa, voit liikkua haluttuun suuntaan kuin purjehtien, nykyaikaiset leijamme eivät jätä kylmäksi.

Kurssin sisältö: Turvallisen paikan valinta, omatoiminen leijan valmistelu lennätystä varten, leijan lentäminen, tehon otto, liikkeelle lähtö, pysäyttäminen, käännökset, leijan turvallinen laskeminen, leijan pakkaaminen leijapussiin. (Tarvitset laskettelusukset tai lumilaudan ja monot, voi vuokrata SKI MAC, Messilä )

Hinta: 150€/hlö, sisältää alv 24%. Otamme max. 4 henkilöä kurssille. Tätä tuotetta et voi ostaa suoraan verkkokaupastamme, saat ennakkomaksupainikkeen sähköpostiisi kurssia ennen.

Kesto: 3 tuntia

Kurssin hinta sisältää leijojen, valjaiden, jääruuvien, naskaleiden ja kypärän vuokrauksen sekä koulutuksen.

Pukeutuminen sään mukaan, kerrosvaatteet, lämpimät tukevat jalkineet ja lämmin takki hetkelliseen lämmittelyyn. Termoksessa suositellaan lämmintä juomaa. Yrityksellämme on vakuutus kouluttajallemme. Varmista ennen kurssille osallistumista, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Jotkut vakuutusyhtiöt vaativat erillisen urheilulisäosan. Leijakurssin suorittaminen on aina omalla vastuullasi.

Soveltuvuus: Osat lennättää tehonsäädöllistä leijaa, osaat lasketella tai lumilautailla, urheilullisille, lapset alle 18v vain huoltajan kanssa.

Aikataulu: 22.1-26.3.2023 päivittäin kun hyvällä sää ennuste ja turvallinen jää

Järjestetään Lahdessa - Vesijärvellä, kohtaamispaikka sovitaan tuulensuunnan mukaan - vaihtoehtoina Mukkula, Lahden satama tai Messilä Camping.

Kursseilla on sää- ja olosuhdetakuu, siirrämme kurssia tai hyvitämme kurssimaksun, mikäli sää- ja olosuhde-ennuste estää turvallisen opetuksen!

Toimimme luonnossa - luonnon ehdoilla!

Pyydä vapaita aikoja haluamaasi aikaan, järjestämme kursseja tarpeen mukaan, vaikka joka päivä!

Meillä voit maksaa myös virike-eduilla: