Siirry sisältöön

Ihastu sähköavusteiseen maastopyörään

Salpausselkä Lahdessa on monipuolinen maastopyöräilykohde, mäkiseen maastoon soveltuu parhaiten sähköavusteiset maastopyörät. Tutustumme retkellämme jääkauden muovaaman reulnamuodostelman upeaan luontoon pyörän satulassa.

Tapaamme Salpausselällä sovitussa paikassa ja osallistujat saavat ennakkotiedustelun mukaisesti sovitut sopivan kokoiset pyörät, kypärät ja suojalasit, jotka säädetään kuljettajille sopiviksi, opastamme pyörien käytön ja suoritamme ajoharjoittelun ennen retkeä. Retki on kevytvauhtinen, ehdimme samalla tutustumaan kauniista Salpausselästä. Opas kertoo retken aikana laajemmin sähköavusteisella maastopyörällä harrastamisesta Salpausselällä ja antaa parhaat vinkit.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei ostaa ennakkoon verkosta.

Retken aloituspaikka: Salpausselkä Park,  Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti tai muu sovittu lähtöpaikka Lahdessa/Hollolassa

Ajankohta: 1.5-30.11,  milloin tahansa sopimuksen mukaan. Kesto: 1,5 h

Osallistujamäärä: 4–22 henkeä. Hinta: Alkaen 59€ / hlö, maksimi 22hlö, hinnat sis. alv 10%

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sähköavusteisesta maastopyöräilystä, mutta tulee osata pyöräillä. Opastamme alkuun pyörien toiminnan ja suoritamme ajoharjoittelun.

Hintaan sisältyy: Kokenut opas ajoharjoitteluun ja retken ajaksi, sähköavusteinen maastopyörä tai - fatbike, kypärä, suojalasit ja vesipullo.