Siirry sisältöön

Salpausselkä Unesco Global Geopark maastopyöräretki

Jääkauden muovaamat Salpausselkä Unesco Global Geoparkin maastot koet parhaiten sähkömaastopyörällä

Salpauselkä Unesco Global Geopark retki yhdistää luonnon, liikunnan ja jääkauden historian. Matkassamme pääset testaamaan sähkömaastopyörän parhaita ominaisuuksia sekä tutustumaan Suomen tunnetuimman geologisen kokonaisuuden tarinaan. Reitti kulkee läpi Salpausselän ainutlaatuisten ulkoilureitistöjen, jossa koet historian havinaa jääkaudesta ohittaessamme mm. monimuotoiset suppamaastot, Pirunpesän, kirkkaita järviä ja jääkauden reunamuodostelmat.

Otetaan retkieväät mukaan!

Pyöräretkellä on mukavaa pysähtyä ihailemaan kauniita maastoja ja vesistöjä sekä tietenkin nauttimaan eväät, saat tilattua kauttamme kattavat retkieväät, jotka saadaan kuljetettua näppärästi mukana repuissamme. Retkieväät kruunaa matkan.

Sähköavusteinen maastopyörä sopii kaikille

Sähköavusteisen maastopyörän avustuksen tehoa voi säätää oman jaksamisen mukaan. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä. Varaa retki työ-tai ystäväporukalle tai perheellesi

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com

Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei ostaa ennakkoon verkosta.

Retken aloituspaikka: Salpausselkä Park,  Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti tai lisähintaan muu sovittu paikka.

Ajankohta: koko vuosi Kesto: 2 h

Osallistujamäärä: min.4–max. 16 henkeä ( joulu-huhtikuu max. 10 henkeä).

Hinta: Alkaen 69€ / hlö, hinnat sis. alv 10%

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sähköavusteisesta maastopyöräilystä, mutta tulee osata pyöräillä. Opastamme alkuun pyörien toiminnan ja suoritamme ajoharjoittelun.

Hintaan sisältyy: Kokenut opas ajoharjoittelun ja retken ajaksi, sähköavusteinen maastopyörä tai -fatbike, kypärä ja suojalasit.

Lisähintaan saatavilla: retkieväät, kysy lisää myynnistämme - kitetirri@gmail.com

Hyvä tietää:

  • varustaudu retkelle sään mukaisella ulkoiluvarustuksella, sadetta varten sadeviitta tai sadetakki, taukotakki, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Huomaa, että kostealla kelillä kura saattaa lentää mutta se on maastopyöräilyn suola ja ilo:).

  • juomapullo täytettynä, saat myös juomapulloja ja vettä Kitetirri Outdoorsilta

  • jos sinulla on pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ota ne mukaan

  • Sähköavusteiset maastopyörät: käytämme retkellä Kitetirri Outdoorsin sähköavusteisia, korkeatasoisia pyöriä. Pyöriä on eri merkkisiä ja eri kokoisia, koot S - XL.

Peruutus- ja maksuehdot:

Peruutuspäivä on se päivä, jona Kitetirri Tmi on saanut tiedon tilauksen peruutuksesta sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Mikäli tilaus perutaan aiemmin kuin 21 vrk varauksen alkamisesta, peruutus on ilmainen. Kun tilauksen alkamiseen on aikaa enintään 21 vrk ja vähintään 14 vrk, peritään tilauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 25 € (sis. alv. 24%). Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 14 vrk, mutta vähintään 7 vrk, peritään 50% tilauksen varaushinnasta.Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 7 vrk, peritään koko varaushinta.

Retki laskutetaan tilattaessa, viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.