Weiter zum Inhalt

Rakastu gravelpyöräilyyn opastettu retki

Rakastu gravelpyöräilyyn opastettu retki

Salpausselkä ihastuttaa gravelistin.

Rapisevat soraharjut, vehreä maasto ja lukemattomat järvet tekevät Salpausselästä Lahden lähistöllä maailmanluokan gravelpyöräily kohteen. Kumpuilevat maalaismaisemat, metsän vihreys ja järvien sini on leppoisaa seurattavaa retken varrella. Gravel-pyöräily on sosiaallista ja seurustelevaa.

Otetaan retkieväät mukaan!

Kitetirri Outdoorsin gravel-retkillä nautitaan pyöräilystä ja tauoista, pysähdymme ihastelemaan upeita näkymiä ja kannattaa varata uima-asu, sillä löytyy varmasti kivoja paikkoja pulahtaa veteen ja virkistäytyä. Eväät kulkevat mukana repuissa ja saat toki ne varattua kauttamme, eväät on retkellä ihan parasta!

Gravel-pyörä yllättää positiivisesti helppoudellaan!

Rento ja miellyttävä ajoasento sekä todella hyvä rullaavuus. Helppokäyttöiset vaihteet mahdollistavat nousut ja alamäissä tehokkaat levyjarrut hidastavat tarvittaessa. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä. Varaa retki työ-tai ystäväporukalle tai perheellesi

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetä kysely sähköpostitse kitetirri@gmail.com

Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella. Tätä tuotetta ei ostaa ennakkoon verkosta.

Retken aloituspaikka: Salpausselkä Park,  Hämeenlinnantie 59, 15800 Lahti tai lisähintaan muu sovittu paikka.

Ajankohta: touko-marraskuu Kesto: 3 h n. Matka: n. 35-50km

Reitti: Kuljemme hyväpintaisia sora- ja asfalttiteitä ja helppoja polkuja

Osallistujamäärä: min.6–max. 12 henkeä

Hinta: Alkaen 80€ / hlö, minimiveloitus 480€, hinnat sis. alv 10%

Osallistumisvaatimukset Kitetirri Outdoors -opastetuille retkille:

  • Pyöräilijän tulee olla yli 150 cm pitkä, tulee pystyä nousemaan ja laskeutumaan pyörän päälle/päältä helposti sekä pitää osata polkea tiellä ja leveällä polulla turvallisesti ja pelkäämättä. Normaali kunto, ei vakavia sairauksia, esimerkiksi sydänvika yms.

  • Ei sovellu liikuntarajoitteisille

  • Retki sopii melkeinpä kenelle vaan ja et tarvitse aiempaa maastopyöräilykokemusta. Käymme retken alussa läpi pyörän käytön ja turvallisuusohjeet, kuten jarrutus. Retkelle voi osallistua hyvin eri kuntoisia pyöräilijöitä. On hyvä huomata, että menemme kaikille sopivalla vauhdilla ja valitsemme maaston sen mukaisesti.

Hintaan sisältyy: Kokenut opas ajoharjoittelun ja retken ajaksi, gravel-pyörä, kypärä ja suojalasit.

Lisähintaan saatavilla: retkieväät, kysy lisää myynnistämme - kitetirri@gmail.com

Hyvä tietää:

  • Varustaudu retkelle sään mukaisella ulkoiluvarustuksella, sadetta varten sadeviitta tai sadetakki, taukotakki, tukevat ulkoilukengät tai lenkkarit. Huomaa, että kostealla kelillä kura saattaa lentää mutta se on gravel-pyöräilyn suola ja ilo:). Viileällä kylmyys osuu ensimmäiseksi sormiin, varpaisiin ja kasvoihin, huolehdithan suojauksesta. Löysät hihat, lahkeet ja kaulaliinat ovat epäkäytännöllisiä ja voivat olla vaarallisiakin.

  • Retki on päihteetön.

  • Juomapullo täytettynä, saat myös juomapulloja ja vettä Kitetirri Outdoorsilta. Pyörissä on 2 kpl juomapullotelineitä. Pientä välipalaa tarpeesi mukaan.

  • Jos sinulla on hyvä pyöräilykypärä, suojalasit ja käsineet, ota ne mukaan, aurinkoisella ilmalla suojaa itsesi aurinkovoiteella ja aurinkolasit voivat olla erittäin mukavat.

    Gravel-pyörät: käytämme retkellä Kitetirri Outdoorsin korkeatasoisia pyöriä. Pyöriä on eri merkkisiä ja eri kokoisia, koot XS - XL.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme järjestää opastettuja retkiä jopa 20 hlö ryhmille, ota yhteyttä myyntiimme ja kerromme lisää.

Peruutus- ja maksuehdot:

Peruutuspäivä on se päivä, jona Kitetirri Tmi on saanut tiedon tilauksen peruutuksesta sähköpostitse kitetirri@gmail.com. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Mikäli tilaus perutaan aiemmin kuin 21 vrk varauksen alkamisesta, peruutus on ilmainen. Kun tilauksen alkamiseen on aikaa enintään 21 vrk ja vähintään 14 vrk, peritään tilauksesta toimituskulut. Toimituskulujen suuruus on 25 € (sis. alv. 24%). Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 14 vrk, mutta vähintään 7 vrk, peritään 50% tilauksen varaushinnasta.Kun tilauksen alkamiseen on aikaa alle 7 vrk, peritään koko varaushinta.

Retki laskutetaan tilattaessa, viimeistään 14 vrk ennen lähtöä.