Siirry sisältöön

Yrityksille ja yhdistyksille kivaa tekemistä!

Yrityksille ja yhdistyksille kivaa tekemistä!

Kitetirri Outdoors - Salpausselällä Lahdessa

Olemme paikallinen, luotettava ja turvallinen elämyspalveluyritys , toimipisteemme sijaitsee Salpausselän upeissa maastoissa Lahdessa. Helppo saavutettavuus, paljon ilmaista parkkitilaa, kauniit ja vaihtelevat harjumaisemat järvineen ja arvoisat yhteistyökumppanimme mahdollistavat Teille ikimuistoisia hetkiä yhdessä.

Valikomassamme löytyy kaikille jotain:

 • Opastetut sähköpyöräretket eri taitotasoille ja reiteille, aloittelijasta harrastajaan. Pyörinä meillä tasokkaat Cuben täys- ja etujoustomallit ja hyvä valikoima sähköläskipyöriä. Talvella onnistuu retket Salpausselkä Trailseillä sähköläskipyörillä. Voitte toki vuokrata pyörät omatoimiretkiä varten, kysy lisää myynnistämme!

  Saatavilla 2-20 hlö ryhmille

  Uutuutena kesälle 2024 - 6 kpl matalarunkoista Cube Sport Hybrid sähköpyörää!

 • Jääkautinen hiekkamaa (gravel) suorastaan vaatii Sinua kokeilemaan trendikästä gravelpyörää, järjestämme opastettuja tutustumisretkiä gravelpyöräilyyn helppoja reittejä pitkin. Nämäkin pyörät ovat tietenkin varattavissa omatoimiretkiänne varten!

  Saatavilla 2-12 hlö ryhmille

 • Ketterät liukulumisukset ovat loistava metsäsuksien ja lumikenkien risteytys, pääset näillä samoilemaan lähimetsiin ja voit mittailla jäniksen hyppyjä hohtavan valkoisessa hangessa. Liukulumisukset on varattavissa omatoimiretkiänne varten! PS. Hämärässä ja pimeässä vuokraa mukaan tehokkaat otsalamput!

  Saatavilla 2-12 hlö ryhmille

 • Suppailu on rentoa ja hauskaa, olemme itseasiassa retkisuppailun pioneereja Suomeessa ja innostumme helposti suppailuretkistä. Seisoen suplaudalla näet ja koet luontoa enemmän. Voit tietenkin vuokrata meiltä supalautoja omatoimiretkiä varten.

  Saatavilla 2-10 hlö ryhmille

 • Voit myös varata ryhmällesi kokeneen kuoluttajamme johdolla vauhdikkaan leijahiihtokurssin. Voimme järjestää kiehtovan aktiviteetin jopa 6 hlä ryhmälle ja muutaman tunnin harjoittelun jälkeen on mahdollista liikkua laskettelusuksilla tai lumilaudalla leijan avulla ensimmäiset metrit. Vuokraamme hiihtoleijoja ainoastaan osaaville.

  Saatavilla 2-6 hlö ryhmille

  Saat arvoisien yhteistyökumppaneidemme kauttamme saunat kuin ruokailut ja jopa risteilyt. Saunamaailma sekä Johnny Heist kulttipizzeria Ravintola Nosturi Lahden satamassa, idyllinen purjehdusseuran Paviljonki Myllysaaressa, Lahden paras rantalounas bufee Ravintola Lokissa, Vääksyn Majakkapaviljonki, Lehmonkärki Resortin korkeatasoiset palvelut sekä upea saunamaailma, Mukkulan kartanon saunat palveluineen ja Hollolan Hirven savusaunan lempeät löylyt ja Kiviravintolan perinneherkut!

  Suosittelemme päiväretkeksi, pyöräily Lahdesta Vääksyyn jätskille ja tulette Päijänne-Ristelyt Hildenin upeilla paateilla takaisin, paatilla saatavilla kattavat ruokailut ja muut tarjoilut halutessanne. Noudamme pyörät Vääksystä!

Suunnittelemme mielellämme kanssanne Teille sopivan päivän ja reitin, lähtö ja paluu voi olla eri paikoissa, vaihtovaatteet reppuihin, toimitamme ne Teille sovittuun paikkaan samalla kun noudamme pyörät!

Toimimme koko eteläisessä Suomessa - ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, kitetirri@gmail.com - 0405404513 - olemme joustava kumppani ja teemme kaikkemme, myös lyhyellä varoitusajalla!

Kitetirri Outdoor - Outdoor activities in a unique way!